Pizzanini Fredrikstad

Åpningstider

Velkommen til Pizzanini Fredrikstad

Fra byens første

til byens kanskje beste?

Tilbake i 1975 åpnet Pizzanini i Fredrikstad dørene for byens aller første pizzarestaurant. Responsen var overveldende – køene strakte seg langt og ivrige gjester gledet seg over den italienske delikatessen som man kunne nyte uten bruk av kniv og gaffel.

Nå, flere tiår senere, står vi stolt som et kulinarisk landemerke i Fredrikstad. Selv om tiden har gått, har vår formel for suksess forblitt konstant: Det dreier seg om opplevelsen. Enten det er vår hjertevarme service, den innbydende atmosfæren i våre lokaler, de generøse porsjonene eller den uforlignelige smaken av vår mat, vi setter alltid våre gjester først.

Vår dedikasjon til autentisitet er tydelig: Vi står ved vår tradisjon av å bake egne pizzabunner og vår uforandrede vinneroppskrift på hjemmelaget tomatsaus sørger for at vi kan proklamere at vi lager “byens beste Pizza”!

Selv om mange fortsatt husker det kjente “Pizzaninikvartalet” og det legendariske Pizzaninitaket som et kulturelt samlingspunkt, har vi funnet et nytt hjem. I begynnelsen av 90-tallet flyttet vi til den sjarmerende bryggepromenaden, hvor vi fortsatt hengivent serverer deilige pizzaer til Fredrikstads innbyggere. Og selv om vi kanskje tar bestillinger litt annerledes enn før, er kjærligheten til det vi gjør uforandret.

Buon appetito!

Buon appetito

Super deilig pizza

Kom inn og opplev en bit av Fredrikstads pizzahistorie. Velkommen til smaken av tradisjon!