Pizzanini Bekkestua

Åpningstider

Velkommen til Pizzanini Bekkestua

En reise fra skepsis

til italiensk lidenskap

Eventyret til Pizzanini startet i november 1972 da en ung, ambisiøs siviløkonom våget å introdusere Tønsberg for et nytt kulinarisk fenomen: pizza. For mange var dette ukjent territorium. Forestillingen om et spisested uten tradisjonelle norske sausenebb og koteletter ble møtt med høylytte latter og tvilende blikk.

Men for Pizzanini-gründeren var latteren bare drivstoff for lidenskapen. Og snart, til manges overraskelse, ble den første restauranten en kjempesuksess. Fra den beskjedne starten i Tønsberg, har Pizzanini vokst og blomstret, og etablert seg i hjertene til mange byer rundt om i landet. Gjennom tidene har Pizzanini vært synonymt med genuin service, kvalitetsingredienser og et engasjement for et bærekraftig miljø.

Vår essens? Å bringe essensen av Italia til Norge. Når man tenker på Italia, vekkes bilder av solfylte dager, blå hav, mild bris og hjertevarme. Det å fordype seg i smaken av et saftig stykke pizza, den rike aromaen av nykokt pasta, smaken av fersk parmesan og en sip av fyldig landvin – det er å fordype seg i Italias sjel.

Er det mulig for en norsk restaurantkjede å gjenopplive den italienske sjelen, dens kultur og dens tusenårige tradisjoner? Hos Pizzanini tror vi helhjertet at vi har klart dette.

Buon appetito!

Buon appetito

Super deilig pizza

Vi inviterer deg til å bli med på reisen og oppleve Italia – i hjertet av Norge.