Åpningstider

PS! I helgene har restauranten åpent for drikke servering noe lenger ved behov.

Velkommen til Pizzanini Hamar

Der kvalitet

møter variasjon!

Når du trer inn i Pizzanini Hamar, kommer du til en verden av kulinariske fristelser – fra sprøe pizzaer, saftige hamburgere, deilige pastaer, til friske salater, møre biffer og en rekke velsmakende småretter. Her er det en smak for enhver gane.

Vår styrke ligger i detaljene. Vi har en streng standard for kvalitet og bruker kun de fineste råvarene som er nøye utvalgt fra kjente kvalitetsleverandører. Vi er også stolte over å informere at vi tar hensyn til miljøet – du finner ingen palmeolje i vår frityr. Ren smak, uten kompromiss.

Om du planlegger en familiemiddag, en vennegjeng-samling, en forretningslunsj eller en feiring, er Pizzanini Hamar stedet for deg. Våre fleksible romløsninger gjør det mulig for oss å tilby langbord og fasiliteter for større grupper, med plass for opptil 70 gjester i spesialdesignede områder.

For bedriftsmøter, presentasjoner eller workshops, er vårt møterom klargjort med både projektor og tv-skjermer for å sikre at ditt arrangement går sømløst.

Hjertelig velkommen

Buon appetito

Super deilig pizza

Pizzanini Hamar er ikke bare et sted for god mat, det er også et sted hvor minner skapes, forbindelser styrkes og smaker feires. Vi ønsker å være ditt førstevalg, uansett anledning.