Åpningstider

Velkommen til Pizzanini Horten

Et stykke pizza-historie

i hjertet av byen!

Beliggende på den pulserende Storgata 33, er Pizzanini Horten mer enn bare en restaurant – det er et ikon.

Med 50 års stolt tradisjon i servering av utsøkte pizzaer, pastaer, salater og smakfulle småretter, har vi vært vitne til feiringer og utallige minner.

Så, hva er det som gjør Pizzanini-pizzaen så spesiell? Det ligger i vårt dedikerte håndverk. Daglig bakes ferske bunner i vårt eget bakeri, rett i 2. etasje av restauranten. Og ja, oppskriften har ikke forandret seg siden 1972. Den samme autentiske smaken, den samme knasende sprøheten – en skikkelig reise tilbake i tid!

Når solen skinner, inviterer vi deg til å nyte et deilig måltid ute i vår romslige hage som vender ut mot Storgata. Med plass til 150 gjester, blir dette raskt en yndlingsplass for både fastboende og besøkende.

Planlegger du en forretningsmiddag, bursdagsfeiring eller en samling? Våre to store møterom, begge utstyrt med projektor, kan huse opptil 60 personer – perfekt for enhver anledning.

Og for de dager du ønsker å nyte Pizzanini hjemmefra, tilbyr vi utkjøring til områdene i Horten, Åsgårdstrand, Skoppum og Nykirke gjennom hele vår åpningstid. Bor du litt lengre unna? Ikke noe problem – gi oss beskjed dagen i forveien, så sørger vi for at din favorittrett leveres rett på døren din

Buon appetito!

Buon appetito

Super deilig pizza

Pizzanini Horten er mer enn bare mat. Det er en opplevelse, en tradisjon og en hyllest til ekte, autentisk pizza-håndverk. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen inn i vår familie.